Οικογενειακά δωμάτια
Οικογενειακά δωμάτια
Οικογενειακά δωμάτια
Οικογενειακά δωμάτια
  

info@visitzagori.gr

6946473284

2653071340

2653022659

44007 Ασπράγγελοι Ζαγόρι Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Online Κρατηση

Facebook

Οικογενειακά δωμάτια

Οικογενειακά δωμάτια Ζαγοροχώρια Ιωάννινα διακοπές πακέταΟικογενειακά δωμάτια Ζαγοροχώρια Ιωάννινα διακοπές πακέταΟικογενειακά δωμάτια Ζαγοροχώρια Ιωάννινα διακοπές πακέταΟικογενειακά δωμάτια Ζαγοροχώρια Ιωάννινα διακοπές πακέταΟικογενειακά δωμάτια Ζαγοροχώρια Ιωάννινα διακοπές πακέταΟικογενειακά δωμάτια Ζαγοροχώρια Ιωάννινα διακοπές πακέτα

Τα οικογενειακά δωμάτια με τζάκι είναι μία ιδανική λύση για οικογένειες ή μεγάλες παρέες που επιθυμούν να περάσουν στον ίδιο χώρο ευχάριστη διαμονή. Οι ονομασίες και περιγραφές τους είναι:

  • ΠΟΤΕΝΤΙΛΛΑ: 30τμ οικογενειακό δωμάτιο με θεά που βλέπει στην πλατεία του χωριστούμε 3 παράθυρα παραδοσιακό δωμάτιο στην επίπλωση με ξύλινα χρωματιστά ταβάνια και ξυλινα πατώματα οπου το καφε, το κοκκινο και το πρασινο κυριαρχούν. Το δωμάτιο διαθέτει 2 μεγαλα διπλα κρεβατια, καθίστικο, παραδοσιακο τραπεζι-γραφείο με καθρεφτη, mini bar, μεγάλο λουτρό με ντουζιέρα, επώνυμα είδη καλλωπισμού, FLAT TV και δωρεάν WI-FI. Το δωμάτια είναι μη καπνιστών και κατόπιν συνεννόησης υπάρχει δυνατότητα για έξτρα παροχες που επιθυμείτε.
  • ΑΧΙΛΛΕΙΑ: 28τμ οικογενειακό δωμάτιο με θεά που βλέπει στην πλατεία του χωριστούμε 32 παράθυρα και1 μπαλκονι. Είναι ένα παραδοσιακό δωμάτιο στην επίπλωση με ξύλινα χρωματιστά ταβάνια και ξυλινα πατώματα οπου το καφε, το κοκκινο και το μπλε κυριαρχούν. Το δωμάτιο διαθέτει μεγαλο διπλο κρεβατι, καθίστικο, παραδοσιακο τραπεζι-γραφείο με καθρεφτη, mini bar, μεγάλο λουτρό με ντουζιέρα, επώνυμα είδη καλλωπισμού, FLAT T.V και δωρεάν WI-FI. Το δωμάτια είναι μη καπνιστών και κατόπιν συνεννόησης υπαρχει δυνατοτητα για εξτρα παροχες που επιθυμείτε.