Οικογενειακά δωμάτια

Οικογενειακά δωμάτια

Οικογενειακά δωμάτια

Οικογενειακά δωμάτια

Room overview

Τα οικογενειακά δωμάτια με τζάκι είναι μία ιδανική λύση για οικογένειες ή μεγάλες παρέες που επιθυμούν να περάσουν στον ίδιο χώρο ευχάριστη διαμονή. Οι ονομασίες και περιγραφές τους είναι:

  • ΠΟΤΕΝΤΙΛΛΑ: οικογενειακό δωμάτιο 30τμ με θεά που βλέπει στην πλατεία του χωριού με 3 παράθυρα.
    Παραδοσιακό δωμάτιο στην επίπλωση με ξύλινα χρωματιστά ταβάνια και ξύλινα πατώματα όπου  το καφέ, το κόκκινο και το πράσινο κυριαρχούν. Το δωμάτιο διαθέτει 2 μεγάλα διπλά κρεβάτια, καθιστικό, παραδοσιακό τραπέζι-γραφείο με καθρέφτη, mini bar, μεγάλο λουτρό με ντουζιέρα, επώνυμα είδη καλλωπισμού, FLAT TV και δωρεάν WI-FI. Το δωμάτια είναι μη καπνιστών και κατόπιν συνεννόησης υπάρχει δυνατότητα για έξτρα παροχές που επιθυμείτε.

  • ΑΧΙΛΛΕΙΑ: οικογενειακό δωμάτιο 28τμ  με θεά που βλέπει στην πλατεία του χωριού έχει 2 παράθυρα και 1 μπαλκόνι.
    Είναι ένα παραδοσιακό δωμάτιο στην επίπλωση με ξύλινα χρωματιστά ταβάνια και ξύλινα πατώματα όπου το καφέ, το κόκκινο και το μπλε κυριαρχούν. Το δωμάτιο διαθέτει 2 μεγάλα διπλά κρεβάτια, καθιστικό, παραδοσιακό τραπέζι-γραφείο με καθρέφτη, mini bar, μεγάλο λουτρό με ντουζιέρα, επώνυμα είδη καλλωπισμού, FLAT T.V και δωρεάν WI-FI. Το δωμάτια είναι μη καπνιστών και κατόπιν συνεννόησης υπαρχει δυνατότητα για έξτρα παροχές που επιθυμείτε.

Άτομο/α:Έως 4 άτομα
Κρεβάτι/α:2 King size κρεβάτια

Δειτε τα υπόλοιπα μενου View all

Designed as a privileged almost private place where you'll feel right at home