Οικογενειακά δωμάτια
Οικογενειακά δωμάτια
Οικογενειακά δωμάτια
Οικογενειακά δωμάτια
  

info@visitzagori.gr

6946473284

2653071340

2653022659

44007 Ασπράγγελοι Ζαγόρι Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Online Κρατηση

Facebook

Οικογενειακά δωμάτια

Οικογενειακά δωμάτια Ζαγοροχώρια Ιωάννινα διακοπές πακέταΟικογενειακά δωμάτια Ζαγοροχώρια Ιωάννινα διακοπές πακέταΟικογενειακά δωμάτια Ζαγοροχώρια Ιωάννινα διακοπές πακέταΟικογενειακά δωμάτια Ζαγοροχώρια Ιωάννινα διακοπές πακέταΟικογενειακά δωμάτια Ζαγοροχώρια Ιωάννινα διακοπές πακέταΟικογενειακά δωμάτια Ζαγοροχώρια Ιωάννινα διακοπές πακέτα

Τα οικογενειακά δωμάτια με τζάκι είναι μία ιδανική λύση για οικογένειες ή μεγάλες παρέες που επιθυμούν να περάσουν στον ίδιο χώρο ευχάριστη διαμονή. Οι ονομασίες και περιγραφές τους είναι:

  • ΠΟΤΕΝΤΙΛΛΑ: οικογενειακό δωμάτιο 30τμ με θεά που βλέπει στην πλατεία του χωριού με 3 παράθυρα.
    Παραδοσιακό δωμάτιο στην επίπλωση με ξύλινα χρωματιστά ταβάνια και ξύλινα πατώματα όπου  το καφέ, το κόκκινο και το πράσινο κυριαρχούν. Το δωμάτιο διαθέτει 2 μεγάλα διπλά κρεβάτια, καθιστικό, παραδοσιακό τραπέζι-γραφείο με καθρέφτη, mini bar, μεγάλο λουτρό με ντουζιέρα, επώνυμα είδη καλλωπισμού, FLAT TV και δωρεάν WI-FI. Το δωμάτια είναι μη καπνιστών και κατόπιν συνεννόησης υπάρχει δυνατότητα για έξτρα παροχές που επιθυμείτε.

  • ΑΧΙΛΛΕΙΑ: οικογενειακό δωμάτιο 28τμ  με θεά που βλέπει στην πλατεία του χωριού έχει 2 παράθυρα και 1 μπαλκόνι.
    Είναι ένα παραδοσιακό δωμάτιο στην επίπλωση με ξύλινα χρωματιστά ταβάνια και ξύλινα πατώματα όπου το καφέ, το κόκκινο και το μπλε κυριαρχούν. Το δωμάτιο διαθέτει 2 μεγάλα διπλά κρεβάτια, καθιστικό, παραδοσιακό τραπέζι-γραφείο με καθρέφτη, mini bar, μεγάλο λουτρό με ντουζιέρα, επώνυμα είδη καλλωπισμού, FLAT T.V και δωρεάν WI-FI. Το δωμάτια είναι μη καπνιστών και κατόπιν συνεννόησης υπαρχει δυνατότητα για έξτρα παροχές που επιθυμείτε.