Ποδήλατο Βουνού στο Ζαγόρι

Ποδήλατο Βουνού στο Ζαγόρι

Ποδήλατο Βουνού στο Ζαγόρι

Ποδήλατο Βουνού στο Ζαγόρι

Ποδήλατο Βουνού στο Ζαγόρι

Ποδήλατο Βουνού στο Ζαγόρι

Επιλέγοντας μία από τις ποδηλατικές μας διαδρομές έχετε τη δυνατότητα να διασχίσετε μοναδικά τοπία εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς και να κάνετε μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα ήπιας άσκησης σε συνδυασμό με τη θέα του τοπίου, η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα σας ανταμείψει. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να λάβετε την απόφαση να κάνετε αυτή τη δραστηριότητα. Τα υπόλοιπα τα παρέχουμε σε εσάς.

Το ραντεβού μας ορίζεται τουλάχιστον μια μέρα νωρίτερα, και φυσικά την ημέρα της δράσης σας παρέχουμε τον εξοπλισμό μας (ποδήλατα, γάντια, κράνος).

Διαδρομή Νεγάδες-Κήποι

Η εν λόγω διαδρομή υλοποιείται μέσα στα δάση βελανιδιάς των Ζαγοροχωρίων. Η συνάντησή μας γίνεται στο χωριό Κήποι οπου παραλαμβάνουμε τον εξοπλισμό μας και μεταφέρουμε τα ποδήλατά μας στο χωριό Νεγάδες Ζαγορίου.(10 ΄). Εκεί μετά την επίσκεψή μας στη μεγαλύτερη εκκλησία του Ζαγορίου ξεκινά η ποδηλατική μας διαδρομή των 20 χιλιομέτρων. Η διαδρομή είναι ευχάριστη μέσα σε χωματόδρομο καλής βατότητας. Στα μέσα της διαδρομής μπαίνουμε σε εύκολο και φαρδύ μονοπάτι ιδιαίτερης ομορφιάς. Τρία χιλιόμετρα πριν το τέλος κάνουμε στάση σε μια φυσική πισίνα που διαμορφώνεται από παραπόταμο του ποταμού Βίκου. Επισκεπτόμαστε τρία πανέμορφα τοξωτά γεφύρια πριν το τέλος της διαδρομής μας στο χωριό Κήποι.

Συνολικό μήκος διαδρομής: 20 χλμ.
Συνολική διάρκεια: 2 ωρες.
Δυσκολία: Χαμηλή, για αρχάριους, οικογενειακή διαδρομή.

*παιδιά από 8 χρονών και πάνω

Διαδρομή Ασπράγγελοι - Κήποι

Μια διαδρομή εκπληκτικής ομορφιάς μέσα σε μια περιοχή απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Η διαδρομή μας ξεκινά από το ξενοδοχείο μας στους Ασπράγγελους Ζαγορίου και αφού ζεσταθούμε για λίγα χιλιόμετρα στην άσφαλτο πριν το χωριό Δίκορφο ακολουθούμε χωματόδρομο καλής βατότητας με μικρά ρεματάκια και πολλές πηγές στο διάβα του. Κάνοντας στάση στο τέλος του χωματόδρομου, λίγα χιλιόμετρα πριν το χωριό Κήποι δίπλα στο «μπαγιώτικο» ρέμα απολαμβάνουμε τη ροή και τη γαλήνη του νερού!!

Συνολικό μήκος διαδρομής: 35 χλμ.  (Εάν θέλετε μια μικρότερη ή μεγαλύτερη εκδρομή προσαρμόζεται αφαιρώντας ή
προσθέτοντας χιλιόμετρα άσφαλτο)
Συνολική διάρκεια δραστηριότητας: 4 ώρες
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας διαδρομή

*παιδιά από 12 χρονών και πάνω

Ποδηλατικός γύρος της λίμνης των Ιωαννίνων

Η λίμνη των Ιωαννίνων και το μικρό νησί της είναι το πιο δημοφιλές και αξιολάτρευτο σημείο της περιοχής των Ιωαννίνων. Εξερευνήστε με την καθοδήγησή μας αυτή τη διάσημη λίμνη κάνοντας μια κυκλική διαδρομή ξεκινώντας από το ξενοδοχείο σας. Το μήκος της διαδρομής είναι 28 χλμ. και κάποιος μπορεί να δει την ομορφιά της λίμνης, δύο παλιά μοναστήρια και να ποδηλατήσει σε μια πραγματικά ήρεμη και χαλαρωτική διαδρομή δίπλα στο νερό.

Συνολικό μήκος: 28 χλμ
Δυσκολία: μεσαίο επίπεδο

Μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Rafting

Τηλέφωνο: +306934180033
e-mail: remosbill@gmail.com
Email: info@zagori-outdoor.gr
Ιστοσελίδα: www.zagori-outdoor.gr